Mattsson & Tholén Bygger AB, bildat genom sammanslagningen av MM Bygg & Förvaltning och Frötuna Bygg, är en ledande aktör inom byggbranschen med fokus på nyproduktion av villor och fritidshus. Med en stark närvaro i Roslagen och på öarna i Norra skärgården, erbjuder vi skräddarsydda byggtjänster som är optimerade för byggare i dessa områden.

Vi är specialiserade på:

  • Nyproduktion av villor och fritidshus, antingen i lösvirke eller prefab
  • Konstruktion av Attefallare, garage och bodar
  • Om- och tillbyggnader för att anpassa befintliga strukturer efter nya behov
  • Takrenoveringar och badrumsrenoveringar för att förbättra och modernisera bostäder
  • Grundmonteringar och altanbyggnationer för att skapa en stabil och trivsam grundmiljö

Vår egen verkstad möjliggör tillverkning av block till bodar enligt kundens specifika önskemål, vilket säkerställer en personlig touch i varje projekt. Dessutom erbjuder vi unika möjligheter för byggnadsarbete på öar i Norra skärgården genom vår egen båt. Detta gör oss till det optimala valet för projekt på avlägsna platser.

Vi samarbetar nära med certifierade underentreprenörer för att säkerställa högsta kvalitet och effektivitet i alla våra projekt. Såväl vi som våra partners innehar F-skatt och ansvarsförsäkring, vilket ger våra kunder trygghet och förtroende i varje steg av byggprocessen. Med vår erfarenhet och dedikation är vi det naturliga valet för byggare i Roslagen och för byggnadsarbete på öar.